O nama

Lovranka d.o.o. je trgovina građevinskim materijalom koja uspješno posluje na području Primorsko-goranske županije od 1997 godine. Dobri poslovni potezi i briga o kupcima ključ su uspijeha, zbog kojeg smo već dugi niz godina stabilni konkurenti na tržištu. Glavni cilj nam je opskrbiti kupce kvalitetnim proizvodima i pružiti vrhunsku uslugu koja će nadmašiti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

Svakom se kupcu posvećujemo maksimalno u cilju postizanja dugoročnog partnerskog odnosa koji se bazira na povjerenju, fleksibilnosti i pouzdanosti. Zapošljavamo 10 djelatnika koji su s nama proveli veći dio svog radnog vijeka. Naši zaposlenici su svojim radom i zalaganjem zaslužni za napredak Lovranke i poziciju na tržištu koju ima danas. Djelatnici su stručni i educirani kako bi kupcu pružili što kvalitetniju uslugu, te prezentirali kvalitetno i povoljno rješenje. Osim prodaje, vršimo i dostavu materijala do Vašeg doma! Vozni park nas čini vrlo ekspeditivnima u dostavi robe koju isporučujemo u najkraćem roku ili po dogovoru s kupcom. U našoj ponudi možete pronaći sav potreban materijal za gradnju - od temelja do krova. Svakim danom širimo svoj asortiman, pa osim građevinskog materijala imamo i salon keramike. Trgovačku robu nabavljamo od najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača. Svi proizvodi su visoko kvalitetni i certificirani.

Povijest

Lovranka d.o.o. osnovana je 21.10.1996. zajdničkim snagama obitelji Piglić i Crnić. Osnivači su, živeći na području Lovrana, zaključili da na užem području nedostaje trgovina građevinskog materijala, koje bi na toj, građevinski veoma atraktivnoj regiji, bila neophodna. Sami počeci nisu bili laki,s puno odricanja i mukotrpnog rada četvero suosnivača strpljivo su se gradili temelji poduzeća koje imamo danas. Od male trgovine koja je nudila osnovni građevinski materijal, sada imamo širok spektar trgovačke robe koja uključuje i keramiku, laminat, profesionalne alate.... Danas su u poslovanje uključene mlađe generacije, koje će svojim radom i zalaganjem nastaviti ovu obiteljsku tradiciju koja traje već punih 22. godine.

lovranka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se